Jowae Gelee D'Huile Demaquillante 100 ML

Jowae Gelee D'Huile Demaquillante 100 ML

Lekë 1,360.00 Lekë 1,700.00
Title:  
Xhel vajor pastrues i lëkurës së thatë.

100 ml

Jowae Gelee D'Huile Demaquillante është një vaj-në-xhel që heq butësisht të gjitha llojet e grimit (madje edhe afatgjatë), grimcat e ndotjes dhe papastërtitë. 

 Ky vaj-në-xhel përmban Lumifenole antioksidante dhe Ekstrakt Peoni Imperial

Që në përdorimin e parë, lëkura juaj është e butë dhe e rehatshme, e pastër nga të gjitha papastërtitë!

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje në lëkurë të thatë duke masazhuar, shkumëzojeni më pas shpëlajeni. 

Shiko edhe