Jowae Masque Mineral Clarifiant 50 ML

Jowae Masque Mineral Clarifiant 50 ML

Lekë 1,680.00 Lekë 2,100.00
Title:  
Maskë eksfoljuese për të gjitha tipet e lëkurës.

50 ml

Jowae Masque Mineral Clarifiant pastron, zbut dhe eksfolon butësisht.
E çliruar nga papastërtitë, lëkura është e sublimuar, më e lëmuar. E shndritshme, fytra është uniforme dhe rrezatuese.
Me antioksidantë Lumifenole dhe çaj të bardhë

Të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe të ndjeshme.

Asetet:

  • Lumifenolet antioksidante;
  • Çaj i Bardhë;
  • Perla mikroeksfoliuese;
  • Ekstrakt i Buckthorn Berry.

  • Aplikojeni dy herë në javë në një shtresë të hollë.
  • Aktivizoni teksturën duke masazhuar (+/- 1 minutë), tekstura transparente e balsamit kthehet në një shkumë të imët të bardhë ngrohëse. Lëreni të veprojë për 30 sekonda. Shpëlajeni tërësisht me ujë.
  • Shmangni zonën e syve.

Shiko edhe