Jowae Purifying Astrigent Lotion 200 ML

Jowae Purifying Astrigent Lotion 200 ML

Lekë 1,280.00 Lekë 1,600.00
Title:  
Eliminon papastërtitë, redukton madhësinë e poreve dhe përmirëson teksturën e lëkurës.

200 ml

Eliminon papastërtit, ngushton poret dhe përmirëson teksturën e lëkurës.\

Lëkura është e pastër, e freskët dhe shkëlqen.

Locioni ka nje veprim të menjëhershëm freskues.

Përmbajtja:

  • Lumifenole me veti antioksidante.
  • Lotusi i shenjtë me veti purifikuese.
  • Ekstrakte të çajit me veti antibakteriale.

Aplikohet në mëngjes dhe në darkë me anë të një diskete pambuku në gjithë fytyrën. Nuk shpëlahet

Shiko edhe