Lycia Natural Touch Face Strips*20

Lycia Natural Touch Face Strips*20

Lekë 350.00
Title:  
Strisha për depilimin e fytyrës.

20 copë

Strishat e fytyrës Natural Touch, me dyllë 100% me origjinë natyrale, kapin qimet dhe i largojnë ato nga rrënja me natyralitetin maksimal dhe një aromë të këndshme bimore.

  • Mbështetja e pëlhurës ju lejon të hiqni qimet e fytyrës dhe trupit.
  • Pa vajra minerale, ngjyrues dhe konservues.
  • I testuar dermatologjikisht.

Të aplikohet sipas nevojës.

Shiko edhe