Lycia Perfect Touch Face Cream*50ML

Lycia Perfect Touch Face Cream*50ML

Lekë 400.00
Title:  
Krem depilues për fytyrën.

50 ml

Kremi depilues për qimet e tepërta të fytyrës.

  • Depilon në një mënyrë të butë, të shpejtë dhe efektive, duke mos dëmtuar lëkurën.
  • Formula e tij e pasuruar me vaj Argani ribalancon butësinë natyrale të lëkurës.
  • Falë teksturës së tij tepër të butë, përhapet dhe hiqet lehtësisht.
  • Pa ngjyrues.
  • Testuar dermatologjikisht për siguri dhe tolerancë maksimale.


Lëreni kremin të veprojë për 5 minuta, mos i kaloni 8 minuta aplikim. Shpëlajeni mirë pas përdorimit. Ndiqni me kujdes udhëzimet për përdorim.

Shiko edhe