Lycia Strips Hair Removal Strips Sensitive Skins * 20

Lycia Strips Hair Removal Strips Sensitive Skins * 20

Lekë 350.00
Title:  
Strisha depiluse për fytyrën.

20 copë

Strishat janë të krijuara posaçërisht për lëkurat e ndjeshme.

Një formulë inovative:

  • Dylli me dioksid titani ngjitet më shumë tek qimet dhe më pak në lëkurë, duke mos acaruar lëkurën.
  • Përmban ekstrakt kumak me veti qetësuese dhe emoliente.
  • Eliminon në mënyrë efektive dhe të qëndrueshme qimet e panevojshme.
  • Delikate, pa aroma dhe konservues.
  • I testuar dermatologjikisht.


Të aplikohet sipas nevojës.

Shiko edhe