Lycia Perfect Touch Arms & Legs Strips*20

Lycia Perfect Touch Arms & Legs Strips*20

Lekë 550.00
Title:  
Shirita depilimi për duar dhe këmbë.

20 copë

Shiritat e krahëve dhe këmbëve Perfect Touch përmbajnë dyllë blete që kap qimet nga rrënja dhe vaj natyral jojoba me veti ushqyese dhe qetësuese.

  • Mbështetja transparente e kristalit ju lejon të vendosni shiritin shumë më lehtë dhe më saktë në zonën e dëshiruar.
  • Testuar dermatologjikisht për siguri dhe tolerancë maksimale.
  • Pa konservues.

Të përdoren sipas nevojës.

Shiko edhe