Mosquitan Gel * 75 ML

Mosquitan Gel * 75 ML

Lekë 980.00
Title:  
Xhel me përmbajtje vajrash esencialë, për largimin  e insekteve.

75 ml

Formulë shumë efektive, e bazuar në vajra esencialë të pastër dhe natyralë të EUCALYPTUS CITRIODORA, LIMONGRASS dhe TEA TREE, e njohur si e papëlqyeshme edhe nga mushkonjat tigër, të cilat sulmojnë edhe gjatë orëve të ditës. 
I testuar DERMATOLOGJIKISHT – I TESTUAR NIKEL – PA PARABEN
Mosquitan Gel është formuluar me një formulë të re të koncentruar të bazuar në përbërës aktivë 100% natyralë.
Xheli i Mosquitan është natyral, i lehtë për t'u përdorur dhe ka një strukturë jo të yndyrshme. Formulë e lehtë dhe e freskët pa parabene dhe nikel e testuar me një efikasitet të lartë. Falë fuqisë së lartë hidratuese dhe përbërësve aktivë natyralë, Mosquitan Gel përdoret për t'u aplikuar në të gjithë trupin duke përfshirë zonat delikate si fytyra dhe qafa.

Mosquitan Gel mund të përdoret si një mbrojtje për të gjithë familjen.

Një mbrojtje efektive për të gjithë familjen.
Indikohet për t'u aplikuar në të gjithë trupin, duke përfshirë zonat delikate (fytyrë, qafë, etj.).

Shiko edhe