Noreva Exfoliac Mat & Pore Mattifying Care * 40 ML

Noreva Exfoliac Mat & Pore Mattifying Care * 40 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Kompleks inovativ aktiv që ngushton poret, zbut dhe matifikon lëkurën.

40 ml

Kompleks inovativ aktiv që ngushton poret, zbut dhe matifikon lëkurën.

  • Efekti i butë peeling i tij lejon pastrimin e lëkurës dhe favorizimin e rinovimit të qelizës duke ruajtur hidratimin saj.
  • Falë sistemit të tij mikro-sfungjer, matifikon në mënyrë të qëndrueshme lëkurën, ndërsa ruan zhdërvjelltësinë dhe komoditetin e lëkurës.
  • Tekstura e lëkurës rafinohet.
  • Jo komedogjene.Aplikoni produktin në mbrëmje në fytyrën e pastruar me parë me një nga produktet e linjës.
Shmangni kontaktin me sytë. Shmangni çdo ekspozim në diell pas aplikimit.

Shiko edhe