Noreva Matidiane Detoxifying Night Treat* 50ML

Noreva Matidiane Detoxifying Night Treat* 50ML

Lekë 3,700.00
Title:  
Krem hidratues për natën që zvogëlon poret dhe ristrukturon lëkurën.

50 ml

I zhvilluar nga përparimet më të avancuara të kronobiologjis së lëkurës, dhe specifikisht dedikuar lëkurave mikse tek të rriturit.

  • Matidiane night care vepron në qendër të epidermës duke rregulluar me efikasitet prodhimin e yndyrës.
  • E trajtuar gjatë natës lëkura duket e detoksifikuar dhe pa shkëlqim nga yndyra gjithashtu e përgatitur ndaj agresioneve të jashtme.
  • Aplikohet në darkë në lëkure të pastër.

Të aplikohet në darkë pas larjet së fytyrës.

Shiko edhe