Olivos Spa Moisturising Aloe Vera Soap * 250 G

Olivos Spa Moisturising Aloe Vera Soap * 250 G

Lekë 680.00
Title:  

Olivos Spa Moisturising Aloe Vera Soap është hidratuesi më i mirë për lëkurën tuaj. 

Ky sapun, trajton dhe kuron mjaft probleme të lëkurës si psoriaza, duke reduktuar skuqjen, inflamacionin dhe dhimbjet. Qetëson të gjitha acarimet e lëkurës. 

  • Aloe Vera përdoret prej vitesh në trajtimet mjekësore dhe të kozmetikës. Ajo ndihmon në nxitjen e qarkullimit të gjakut në kapilarët e lëkurës, vret bakteret dhe hidraton lëkurën.
  • Me përbërës tërësisht natyralë, Aloe Vera nxit përtëritjen e qelizave. 
  • Sapuni me Aloe Vera mund të përdoret pas rrojtjes për shkak të vetive kurative, sepse ndihmon në mbylljen e të çarave të krijuara nga brisku. 

Mund të përdoret për trupin, fytyrën dhe flokët.

Aplikojeni sapunin në lëkurë/ flokë të njomë duke e masazhuar butësisht.

Shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Shiko edhe