Organic Shop Body Polish Cane Sugar & Sea Salt * 250 ML

Organic Shop Body Polish Cane Sugar & Sea Salt * 250 ML

Lekë 550.00
Title:  
Skrab eksfoljues dhe hidratues trupi me kripë deti dhe esktrakt kallam sheqeri.

250 ml

Organic Shop Body Polish Cane Sugar & Sea Salt është një skrab delikat trupi, i përbërë nga Sheqer të përftuar nga Kallam Sheqeri dhe Kripë Deti.

  • Kripa e Detit përmban mikroelementë, të cilët rregullojnë mikroqarkullimin e gjakut, kanë efekt tonik, dhe eleminues të qelizave të vdekura nga lëkura.
  • Sheqeri nga Kallam Sheqeri pastron dhe eksfoljon me efikasitet lëkurën, duke lënë një ndjesi butësie.

E rigjallëron lëkurën, duke lënë një ndjesi freskie dhe butësie.

Pa paraben. Pa silikon.


Masazhoni lehtë një sasi të mjaftueshme skrabi në lëkurë të njomë dhe më pas shpëlajeni me ujë.

Aplikojeni 2 deri në 3 herë në javë për rezultate më të mira.


Shiko edhe