Rvb Lab Green Faith Nails

Rvb Lab Green Faith Nails

Lekë 1,620.00
Title:  
Një manikyr thonjsh me një fund të ndritshëm në një nuancë të gjelbër të ndezur benzinë.

Rvb Lab Green Faith Nails është një manikyr thonjsh me një fund të ndritshëm në një nuancë të gjelbër të ndezur benzinë. 

Lëshim i menjëhershëm, i njëtrajtshëm i ngjyrës që në shtresën e parë. Performanca shumë profesionale garanton shkëlqim dhe mbajtje të patëmetë, për duart që janë gjithmonë të përsosura. 

Formula dhe furça maxi funksionojnë në sinergji për të garantuar aplikim të qetë dhe të papërshkueshëm nga njollat. Mbulim i lartë, shkëlqim absolut dhe konsum i gjatë.

Shiko edhe