Rvb lab Hyalu C+ Hyperactive Anti-Spot Concentrate 30 ML

Lekë 6,600.00
Title:  
Serum intensiv kundër rrudhave dhe njollave.

30 ML

Trajtim intensiv kundër rrudhave dhe njollave, i krijuar posaçërisht për:
● Rrudhat, madje edhe ato të thella.
● Humbjen e tonifikimit të lëkurës.
● Njollat dhe hiperpigmentimet me origjinë të ndryshme (njollat e moshës, njollat hormonale, njollat e shtatëzanisë, njollat post-akne).

- HYALU SMART PGA 2.5%: stimulon prodhimin e Acidit Hialuronik.
- Vitamina C e stabilizuar 10%: vepron tek rrudhat e thella dhe njollat në lëkurë duke stimuluar prodhimin e kolagjenit dhe elastinës.
- Niacinamidi 5%: përmirëson strukturën dhe teksturën e lëkurës.

I përshtatshëm për lëkurat e yndyrshme dhe me tendencë akneike.
Aplikojeni në fytyrë dhe qafë pas pastrimit.
Mund të përdoret në të gjithë sipërfaqen e fytyrës, përfshirë këtu edhe zonën e syve apo përreth gojës.

Shiko edhe