Rvb Lab Meso Fill Glow & Protect Perfecting Colour Cream SPF 50

Rvb Lab Meso Fill Glow & Protect Perfecting Colour Cream SPF 50

Lekë 9,240.00
Title:  
Krem me veti hidratuese, anti-rrudhë dhe mbrojtje të lartë ndaj rrezatimit diellor.

50 ml

Rvb Lab Meso Fill Glow & Protect Perfecting Colour Cream SPF 50 është një trajtim ditor fotombrojtës me veprim kundër rrudhave, kundër ndotjes, me efekt zbutës dhe ndriçues. 

  • I pasur me Hexapeptide-1 të avancuar, me një veprim zbehës dhe relaksues në rrudhat e mimikës.
  • Acid Tranexamik të formuluar në nanovezikula biomimetike, i cili redukton praninë e njollave të diellit dhe melasma. 
  • Mikrokapsulat e tij ndriçuese, në kontakt me lëkurën, lëshojnë pigmente minerale, që i japin fytyrës një pamje rrezatuese dhe uniforme. 

Teksturë jo e yndyrshme, që përthithet shpejt. Siguron homogjenizim të teksturës dhe tonalitetit të lëkurës. 

Formuluar me gjeneratën e re, filtra fotostabile me spektër të gjerë mbrojtjeje dhe miqësore me mjedisin.

Këshillohet përdorimi i kremit në fytyrë dhe qafë para ekspozimit në diell.

Shiko edhe