Skintech Cleanser Foam 150 ML

Skintech Cleanser Foam 150 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Shkumë pastruese me PH fiziologjik për të gjitha tipologjitë e lëkurave.

150 ml

Skin Tech Cleanser Foam:
  • Rivendos ph fiziologjik të lëkurës.
  • Largon butësisht papastërtitë e akumuluara në lëkurë.
  • Tolerohet mirë nga lëkura, e cila është bërë sensitive nga trajtimet dermatologjike.
  • Nuk modifikon depertueshmërinë e lëkurës.
Veçanërisht i përshtatshëm përpara dhe pas trajtimeve estetike.

Përdoreni në mëngjes dhe në darkë.

Shiko edhe