Rvb Lab Meso Fill Clean & Peel Exfoliating Mousse

Rvb Lab Meso Fill Clean & Peel Exfoliating Mousse

Lekë 2,880.00 Lekë 3,600.00
Title:  
Shkumë pastruese dhe eksfoljuese për lëkurë normale, të maturuar dhe me probleme me hiperpigmentimin.

Rvb Lab Meso Fill Clean & Peel Exfoliating Mousse është një shkumë pastruese me veprim të dyfishtë:

  • PASTRON, duke reduktuar yndyrën dhe papastërtitë;
  • EXFOLION, duke larguar qelizat e vdekura.
Ideale për një lëkurë më të pastër dhe më të shndritshme dhe për të luftuar gradualisht hiperpigmentimin. 

E përshtatshme për lëkurë normale, të maturuar dhe të hiperpigmentuar.
E përkryer për lëkurën e re, të papastër, me imperfeksione ose pore të dukshme.

Formulim i bazuar në agjentë shkumues delikat të gjeneratës së re, të cilët krijojnë një shkumë të butë në kontakt me lëkurën dhe respektojnë shtresën e saj natyrale hidrolipidike.

Këshillohet pastrimi i lëkurës 2 herë në ditë, në mëngjes dhe mbrëmje.

Shiko edhe