Rvb Lab No Season Brown Mascara 95

Lekë 2,870.00
Title:  
Ky rimel për forcimin e qerpikëve ngjyrë kafe zgjat, kthen dhe volumizon qerpikët për definicion maksimal.

Rvb Lab No Season Brown Mascara 95, kjo rimel për qerpikët ngjyrë kafe zgjat, dredhon dhe volumizon qerpikët për definicion maksimal.

Tekstura jashtëzakonisht kremoze formon dhe përcakton që në shtresën e parë, duke intensifikuar qerpikët pa i rënduar. Aplikuesi special me tre ovale është krijuar posaçërisht për të përmirësuar performancën e formulës. 

Formulë e pasuruar me tre përbërës aktivë: matrikinë të vitaminizuar, flavonoid të nxjerrë nga ekstrakti i limonit dhe gjetheve të ullirit. 

Tre përbërësit aktivë punojnë në sinergji për të stimuluar metabolizmin e qelizave dhe folikulat e qerpikëve.

Shiko edhe