Rvb Lab Ozone Smart Cleansing Solution 150 ML

Rvb Lab Ozone Smart Cleansing Solution 150 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Dezifenktues Universal.

150 ml

-Përmban: Klorheksidinë (Antibakterial) + Alkool 75% (dezifektant)

-I përshtatshëm për përdorim në të gjitha produktet dhe aksesorët që janë në kontakt me lëkurën, përfshirë këtu edhe testerat, aksesorët apo produktet e Makeup-it.

*Produktet e makeup-it mund të përdoren pas disa sekondash pasi është aplikuar dezifektanti.

-Praktik, I sigurt, Universal.


Spërkateni në largësi rreth 10 cm.

Lëreni të thahet. Nëse është e nevojshme, përdorni një shami për të përthithur çdo tepricë.

Për kujdes personal, përdoreni vetëm në duar dhe jo në pjesë të tjera të trupit. Mos e shpëlani.

Shiko edhe