So Eco 2-1 Exfoliating Glove

So Eco 2-1 Exfoliating Glove

Lekë 800.00
Title:  
Përmirësoni regjimin tuaj të kujdesit për lëkurën me dorezat eksfoliuese So Eco.  Dorezë e përdorshme nga të dyja anët.

-

Zgjidhja juaj gjithëpërfshirëse për të arritur lëkurë rrezatuese dhe të rinovuar. Kjo dorezë revolucionare ofron një qasje të dyanshme që sjell një mori përfitimesh, secila synon t'i japë lëkurës tuaj kujdesin që meriton.

Njëra anë përmban një sipërfaqe me teksturë që përdoret për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës, papastërtitë dhe yndyrnat e tepërta që mund të zbehin ngjyrën tuaj. Ndryshe nga eksfoliantët e ashpër, ana me teksturë është e butë, por efektive, duke mundësuar një shtresë të rinovuar të lëkurës që është më e lëmuar dhe më e butë. 

Kthimi i dorezës zbulon një botë luksi. Butësia prej kadifeje e anës së pambukut e transformon rutinën tuaj të pastrimit në një përvojë të denjë si në spa. Butësia e tij rrëshqet mbi lëkurën tuaj ndërsa shkumëzon produktet e zgjedhura për kujdesin e lëkurës, duke i shpërndarë ato në mënyrë të barabartë dhe duke pastruar butësisht lëkurën tuaj.

Shiko edhe