So Eco 4 Piece Tweezer Set – Rose Gold

So Eco 4 Piece Tweezer Set – Rose Gold

Lekë 1,400.00
Title:  
Set me 4 piskatore.

-

Piskatore tepër praktike për pastrimin e qimeve të padëshirura në vetulla dhe fytyrë, por gjithashtu edhe në pjesë të tjera të trupit , ku ju e ndjeni të nevojshme.

Shiko edhe