So Eco Bamboo Headband Duo

Lekë 1,400.00
Title:  
Headband prej pambuku dhe bambuje ultra të buta i mbajnë flokët tuaj larg fytyrës me lehtësi, në mënyrë që të qëndrojnë të thatë kur aplikoni grim ose kujdes për lëkurën.

-

So Eco Bamboo Headband Duo, këto shirita koke prej pambuku dhe bambuje ultra të buta i mbajnë flokët tuaj larg fytyrës me lehtësi, në mënyrë që të qëndrojnë të thatë kur aplikoni grim ose kujdes për lëkurën. 

Thjesht mbështilleni rreth kokës dhe rregulloni ngushtësinë duke përdorur fiksimin Velcro. 

Pastaj largoni flokët tuaj duke i vendosur në pjesën e pasme për një ndjenjë sigurie përfundimtare! So Eco Bamboo Cotton Headband Duo është alternativa perfekte për shiritat e zakonshëm të flokëve, duke përmirësuar rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës!

Shiko edhe