So Eco Bath & Shower Back Scrubber

Lekë 1,100.00
Title:  
Ky pastrues elastik i shpinës është projektuar për të pastruar dhe eksfoluar menjëherë të gjitha zonat e vështira për t'u arrirë.

-

Ky pastrues elastik i shpinës është projektuar për të pastruar dhe eksfoluar menjëherë të gjitha zonat e vështira për t'u arrirë. Ndihmon në hapjen e poreve dhe zvogëlimin e akneve të trupit duke hequr shtresën e sipërme të lëkurës përmes eksfolimit. Redukton grumbullimin e tepërt të sebumit, duke parandaluar acarimin dhe inflamacionin. Bërë me një përzierje pambuku organik dhe poliestër të ricikluar, duke rezultuar në një material elastik me teksturë të trashë, i zhvilluar në mënyrë perfekte për të eksfoluar natyrshëm lëkurën.

Përdoreni me larësin tuaj të preferuar për rezultate maksimale dhe një lëkurë të lëmuar.Shiko edhe