So Eco Bath & Shower Mitt

Lekë 600.00
Title:  

Dorezë për larjen e trupit.

-

Ky produkt është krijuar për t'u vendosur në dorën tuaj gjatë kohës që jeni duke bërë dush, për të larguar  qelizat e vdekura të lëkurës. E bërë nga një material bimor me teksturë, So Eco Mitt heq butësisht yndyrën dhe papastërtitë për një pastrim freskues. Kjo dorezë është projektuar posaçërisht për të ofruar eksfolim efikas dhe të plotë për lëkurën tuaj. Sipërfaqja e saj largon butësisht qelizat e vdekura të lëkurës, duke mundVsuar një pamje më të ndritshme dhe më të lëmuar. Ndërsa e përdorni në dush ose banjë, do të përjetoni një ndjesi freskuese dhe rigjallëruese, duke e lënë lëkurën tuaj të ndjehet e butë dhe e rinovuar.

Shiko edhe