So Eco Biodegradable Detangling Brush

Lekë 1,200.00
Title:  
Prezantimi i So Eco Biodegradable Detangling Brush, zgjidhja më e mirë ekologjike për flokë të lëmuar!

-

Brushworks & So Eco

Prezantimi i So Eco Biodegradable Detangling Brush, zgjidhja më e mirë ekologjike për flokë të lëmuar! 

Kjo furçë inovative është projektuar duke pasur parasysh flokët tuaj dhe mjedisin, duke e bërë atë zgjedhjen perfekte për entuziastët e ndërgjegjshëm të bukurisë. Flokët sigurojnë zbërthim të butë pa shkaktuar ndonjë dëmtim ose këputje. Qimet fleksibël rrëshqasin pa mundim nëpër nyje dhe lëmsh, duke e bërë atë të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, qofshin ato të drejta, me onde apo kaçurrela. Përveç kësaj, furça masazhon butësisht lëkurën e kokës, duke nxitur qarkullimin e gjakut dhe stimuluar rritjen e shëndetshme të flokëve. 

Shiko edhe