So Eco Biodegradable Detangling Leaf Brush

Lekë 1,200.00
Title:  

Krehër flokësh.

-

So Eco Biodegradable Detangling Leaf Brush, kjo furçë inovative është projektuar duke pasur parasysh flokët tuaj dhe mjedisin, duke e bërë atë zgjedhjen perfekte. Qimet sigurojnë krehje të butë pa shkaktuar ndonjë dëmtim ose këputje të flokëve tuaj. Dhëmbëzat rrëshqasin pa mundim nëpër flokë, duke e bërë atë të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, qofshin ato të drejta, me onde apo kaçurrela. Përveç kësaj, furça masazhon butësisht lëkurën e kokës, duke nxitur qarkullimin e gjakut dhe stimuluar rritjen e shëndetshme të flokëve. Me këtë furçë, ju mund të arrini një përfundim të butë dhe flokë te lëmuar në pak sekonda.

Shiko edhe