So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo

Lekë 800.00
Title:  

 Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve 

-

E krijuar me saktësi, përmban një dizajn të dyanshëm për të përmbushur nevojat e ndryshme të kujdesit për këmbët. Për më tepër, njëra anë heq butësisht lëkurën e ashpër dhe qelizat e vdekura, duke i lënë këmbët tuaja të ndjehen të buta dhe të rinovuara. Kthejeni atë në anën më të lëmuar, e cila largon çdo papastërti të mbetur, duke e lënë lëkurën tuaj të butë.

Shiko edhe