So Eco Biodegradable Paddle Brush

So Eco Biodegradable Paddle Brush

Lekë 1,200.00
Title:  

Krehër flokësh për flokë të gjatë, të dendur dhe extension.

-

So Eco Biodegradable Paddle Brush është një krehër flokësh për flokë të gjatë, të trashë dhe zgjatime. Furça ideale për flokë të mesëm, të gjatë dhe extensions.
Fijet e buta të fibrave janë delikate me lëkurën e kokës dhe janë ideale për krehjen e flokëve pa shkaktuar asnjë këputje apo ngatërrim. Me një furçë të gjerë dhe një dorezë të lehtë për t'i mbajtur flokët tuaj të krehur gjatë gjithë ditës. Kjo furçë inovative është projektuar duke pasur parasysh flokët tuaj dhe mjedisin.

Shiko edhe