So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp

Lekë 800.00
Title:  

Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

-

Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

Heq butësisht lëkurën e ashpër dhe qelizat e vdekura, duke i lënë këmbët tuaja të ndjehen të buta dhe të rinovuara.


Shiko edhe