So Eco Body Exfoliating Pads

Lekë 1,000.00
Title:  

Disketa për eksfolimin e trupit.

-

Dy disketa me dy anë të dizajnuara për të eksfoluar dhe pastruar butësisht lëkurën. Ato mundësojnë një shkëlqim të shëndetshëm duke larguar qelizat e vdekura nga lëkura dhe duke pastruar toksinat sëbashku me yndyrën e tepërt. E përkryer për pastrim, eksfolim dhe freskim.

Shiko edhe