So Eco Body Tape

Lekë 1,400.00
Title:  
So Eco Body Tape e krijuar nga një material ultra-streç, ky shirit inovativ ofron bazën perfekte nen rrobat tuaja.

-

So Eco Body Tape e krijuar nga një material ultra-streç, ky shirit inovativ ofron bazën perfekte nen rrobat tuaja. Pra, Eco Body Tape përshtatet me konturet e trupit tuaj dhe zgjat gjithë ditën. Pavarësisht nëse vishni një dekolte , një fustan me shpinë të hapur, gjithashtu siguron një ngritje për bustin tuaj, duke siguruar një dekolte të këndshme pa pasur nevojë për suport shtesë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Mund ta vishni për orë të tëra pa u shqetësuar.

Shiko edhe