So Eco Brow Set

So Eco Brow Set

Lekë 900.00
Title:  
Set për përkujdesjen e vetullave.

-

Set për përkujdesjen e vetullave.

So Eco Brow Set furcat që ju nevojiten për një vetull perfekte.                                               

  • 2 furca  ju mundëson të arrini vetulla me pamje natyrale duke i stiluar me saktësi dhe lehtësi.


Shiko edhe