So Eco Complete Manicure Set

Lekë 2,800.00
Title:  

Set për përkujdesin e thonjve.

-

Merrni rezultate profesionale  me Setin e thonjve So Eco Complete. I bërë nga çelik inoks, ky grup prej 4 pjesësh mbulon të gjitha aspektet e kujdesit të thonjve me saktësi dhe efikasitet.

Shiko edhe