So Eco Complexion Sponge

Lekë 800.00
Title:  

Sfungjer makeupi.

-

Sfungjer i formuar në mënyrë ergonomike për të aplikuar, përzier dhe konturuar sipas dëshirës dhe nevojave tuaja. Sfungjeri i butë, rezistent ndaj nehtësisë dhe pa lateks është i përsosur për aplikimin e produkteve likuide , kremoze apo pluhur. Ideal për t'u përshtatur në të gjitha  zonat e fytyrës suaj madje edhe rreth hundës dhe syve. Sfungjer thith produkt aq sa është e nevojshme , pa e shpërdoruar atë,  dhe mundëson përhapje të njëtrajtshme krijuar probleme me lëkurën.

Shiko edhe