So Eco Contour and Highlight

So Eco Contour and Highlight

Lekë 1,600.00
Title:  

Set me dy furca për konturim dhe highliter.

-

Prezantimi i kompletit të furçave So Eco Contour & Highlight – seti juaj  për të arritur një makeup të përsosur dhe rrezatues! Të krijuara me saktësi dhe kujdes, këto furça ju ofrojnë një makeup profesional.

  • Qimet ultra të buta;
  • Cilesi e lartë;
  • E qëndrueshme;
  • Ambalazhim pa plastikë.

Shiko edhe