So Eco Exclusive Brush & Sponge Set

So Eco Exclusive Brush & Sponge Set

Lekë 3,500.00
Title:  
Zgjidhni 7 nga furçat tona më të mira të kozmetikës miqësore me mjedisin në ngjyrën tonë ekskluzive, duke ofruar aplikim të përsosur, mbulim të qetë dhe definicion perfekt.

-

Zgjidhni 7 nga furçat tona më të mira të kozmetikës miqësore me mjedisin në ngjyrën tonë ekskluzive, duke ofruar aplikim të përsosur, mbulim të qetë dhe definicion të përsosur. Këto furça të krijuara bukur pa egërsi dhe miqësore me veganët janë të përshtatshme për përdorim me produkte të lëngshme, krem dhe pluhur. Kompleti është krijuar me kujdes për t'i dhënë përparësi planetit pa kompromentuar cilësinë ose performancën. Pra, grupi i furçave dhe sfungjerëve Eco simbolizon përkushtimin e tij ndaj bukurisë së përgjegjshme, me çdo furçë dhe sfungjer të krijuar për shkathtësi dhe qëndrueshmëri. Nga baza te furçat e syve, te sfungjerët, ky grup i plotë është gjithçka që ju nevojitet për të përmirësuar kompletin tuaj dhe për të krijuar pamje të përsosur grimi.

Shiko edhe