So Eco Exfoliating Bath Sponges – 2 Pack

Lekë 1,000.00
Title:  
Një set me sfungjerë eksfolues për banjë, me teksturë për të eksfoluar lëkurën duke ofruar një fund të butë si të mëndafshtë.

-

So Eco Exfoliating Bath Sponges, një set me sfungjerë eksfolues për banjë, me teksturë për të eksfoluar lëkurën duke ofruar një fund të butë si të mëndafshtë. Këto sfungjerë largojnë butësisht lëkurën e thatë dhe zhbllokojnë poret, duke pastruar toksinat dhe papastërtitë, duke zbuluar lëkurë të shëndetshme me shkëlqim. 

Seti përfshin dy madhësi, të vogla (12 x 7,5 cm) e cila është me teksturë në të dy anët. 

E madhja (12 x 12 cm) e cila është teksturuar në njërën anë ndërsa ana e pasme është e butë prej kadifeje. 

Sigurimi i një opsioni për sfungjerët që do të përdoren për fytyrën ose trupin për të hequr butësisht papastërtitë, vajin dhe papastërtitë për një pastrim freskues.

Shiko edhe