So Eco Exfoliating Bath Sponges 2 Pack

So Eco Exfoliating Bath Sponges 2 Pack

Lekë 1,000.00
Title:  
Një paketë dyshe me sfungjerë eksfolues për banjë, me teksturë për të eksfoluar lëkurën duke ofruar një fund të butë si të mëndafshtë. 

-

Një paketë dyshe me sfungjerë eksfolues për banjë, me teksturë për të eksfoluar lëkurën duke ofruar një fund të butë si të mëndafshtë. Këto sfungjerë largojnë butësisht lëkurën e thatë dhe zhbllokojnë poret, duke pastruar toksinat dhe papastërtitë, duke zbuluar lëkurë të shëndetshme me shkëlqim. Paketa përfshin dy madhësi, të vogla (12 x 7,5 cm) e cila është me teksturë në të dy anët. E madhe (12 x 12 cm) e cila është teksturuar në njërën anë ndërsa ana e pasme është e butë prej kadifeje. Sigurimi i një opsioni për sfungjerët që do të përdoren për fytyrën ose trupin për të hequr butësisht papastërtitë, vajin dhe papastërtitë për një pastrim freskues.

Shiko edhe