So Eco Eye Crease Set

So Eco Eye Crease Set

Lekë 1,400.00
Title:  

Set me 3 furca për grimin e syve.

-

Seti i domosdoshëm për të arritur me lehtësi një pamje të përsosur të syve. Këto furçajnë me cilësi të lartë i shton definicion syve tuaj dhe mundësojnë përhapje të pigmenteve tuaja të preferuara si një profesionist. Seti përmban një furçë ultra të butë e cila ju lejon të sfumoni pa problem tonin e syve , duke i dhënë syve tuaj një përfundim të njëtrajtshëm. Më pas, ne kemi një furçë të sheshtë , e projektuar për të aplikuar dhe përhapur me kujdes produktin në zona më të vogla dhe delikate. Së fundi, ne kemi furçën për krijimin e pamjeve të tymosura ose sic quhet smokey eye. Kjo furçëështë e përbërë nga  qime të shkurtra dhe të dendura që mundësojnë përhapjen e ngjyrës përgjatë vijës së qerpikëve ose qosheve të jashtme të syve.

Shiko edhe