So Eco Eye Duo Brush Set

So Eco Eye Duo Brush Set

Lekë 1,100.00
Title:  
Prezantimi i kompletit të furçave të syve So Eco Duo, shoqëruesi juaj më i mirë për të arritur pamje të përsosur të grimit të syve.

-

Prezantimi i kompletit të furçave të syve So Eco Duo, shoqëruesi juaj më i mirë për të arritur pamje të përsosur të grimit të syve. Ky grup përmban dy furça me dy skaje, secila e krijuar për të siguruar aplikim të saktë dhe përzierje pa probleme për nevojat tuaja të grimit të syve. Furça e parë në këtë grup është një ndërrues i lojës, me një fund do të gjeni një furçë me kënd dhe një furçë fshehëse. Kjo është e përkryer për përcaktimin e vetullave tuaja me saktësi dhe aplikimin e korrektorit për të mbuluar defektet. Furça me kënd ju lejon të krijoni linja të përcaktuara dhe kënde të mprehta pa mundim, ndërsa furça e fshehësit ju ndihmon të fshiheni me saktësi. Furça e dytë është një furçë me gëzof, e zbehtë, e cila është ideale për përzierjen pa probleme të rimeleve dhe krijimin e tranzicioneve të buta midis nuancave të ndryshme. Fundi tjetër është një furçë me njolla, e krijuar për të shtuar thellësi dhe intensitet në grimin tuaj të syve. Kjo furçë ju lejon të aplikoni me saktësi dhe të njollosni rimelin përgjatë vijës së qerpikëve, duke krijuar një efekt të nxirë ose të njollosur pa mundim.

Shiko edhe