So Eco Eyebrow Razors (Pack of 3)

Lekë 700.00
Title:  

Brisqe për pastrimin e qimeve të padëshiruara në fytyrë.

-

Pastroni qimet e vetullave apo qimet  padëshiruara në lëkurën tuaj me setin e brisqeve të So Eco. 

Me 3 Brisqe me ngjyrë neutrale, ju largoni qimet  pa dhimbje. Tehet e çelikut inox ofrojnë një rruajtje të butë dhe ndihmojnë në heqjen e shtresës së sipërme të qelizave të vdekura të lëkurës. 

Duke pasur një dizajn të palosshëm ideal për lëvizje, brisqet mund të përdoren gjithashtu në këmbë, krahë, linjë bikini dhe buzën e sipërme.Shiko edhe