So Eco Flat Loofah with Wooden Handle

Lekë 1,100.00
Title:  

Furcë për larjen e shpinës dhe trupit.

-

Po kërkoni për lëkurë të lëmuar dhe të eksfoluar? Mos kërkoni më larg se furça e shpinës dhe trupit So Eco Natural Loofah! Ajo është e pajisur me një dorezë prej druri që ju ndihmon të pastroni zona të vështira për t'u arritur si shpina dhe shpatullat tuaja, ndërsa fijet e trasha dhe të ngjeshura lejojnë eksfolim të thellë ndërsa masazhoni lëkurën. Dizajni i sheshtë, i kombinuar me një dorezë të gjatë prej druri, ju lejon të arrini dhe pastroni me lehtësi shpinën, duke e bërë atë të përsosur për një pastrim të plotë të trupit. 

Pra, furça e shpinës dhe trupit Eco Natural Loofah sigurohet që lëkura juaj të ndihet e përkëdhelur dhe e rigjallëruar.

Shiko edhe