So Eco Flawless 12 Piece Brush Set

Lekë 4,000.00
Title:  

Set me 12 furca makeupi. 

-

So Eco Flawless 12 Piece Brush Set, të gjitha furçat që ju nevojiten për të përmirësuar me të vërtetë rutinën tuaj të grimit. 

Ky set me 12 furça makiazhi përfshin gjithçka që ju nevojitet për të konturuar, përzier dhe përhapur grimin tuaj për rezultate të përsosura. Çdo furçë është projektuar me kujdes për një funksion specifik, duke siguruar aplikim të saktë dhe të përsosur të grimit. 

Ky set barazohet me aksesorët e grimit të nivelit profesional, duke ju lejuar të arrini pamje mahnitëse pa qenë nevoja të jeni profesionist.Shiko edhe