So Eco Lash Curler

So Eco Lash Curler

Lekë 800.00
Title:  
Prezantimi i So Eco Lash, mjeti juaj i fundit për të arritur qerpikët e kthyer bukur pa mundim!

-

Prezantimi i So Eco Lash, mjeti juaj i fundit për të arritur qerpikët e kthyer bukur pa mundim! Forma e lakuar përshtatet në mënyrë të përsosur me qerpikët tuaj dhe rrit bukurinë natyrale të tyre.I krijuar nga materiale të cilësisë së lartë, ky kthyes për qerpikët është lehtësisht i përdorshëm dhe garanton që nuk e dëmton aspak qerpikun. Koka e kthyesit është e krijuar për tju përshtatur formës natyrale të vijës suaj të qerpikëve duke siguruar që të kapi çdo qerpik edhe ata më të shkurtër.

Shiko edhe