So Eco Lathering Soap Pouch

So Eco Lathering Soap Pouch

Lekë 600.00
Title:  

Copë dushi  për të mbajtur sapunin gjatë larjes.

-

Një copë shumëfunksionale, me teksturë për të eksfoluar në mënyrë natyrale lëkurën duke krijuar një shkumë të pasur me sapunin tuaj të preferuar për të pastruar thellësisht lëkurën. Duke e lënë lëkurën tuaj të lëmuar dhe të mëndafshtë. Kjo copë është krijuar duke përdorur një përzierje poliesteri të ricikluar dhe pambuku organik. Rezulton në një copë me teksturë të trashë për të eksfoluar dhe pastruar në mënyrë natyrale, duke e lënë lëkurën të butë.

Shiko edhe