So Eco Natural Lava Pumice

Lekë 700.00
Title:  
Guri So Eco Natural është shtesa perfekte për rutinën tuaj të banjës ose dushit për lëkurë të shëndetshme dhe të lëmuar.

-

Guri So Eco Natural është shtesa perfekte për rutinën tuaj të banjës ose dushit për lëkurë të shëndetshme dhe të lëmuar. Forma e lakuar e bën të lehtë kapjen, ndërkohë që eksfoloni butësisht lëkurën tuaj. Mund të përdoret në të gjithë trupin ose në zonat me lëkurë të thatë dhe të ashpër si këmbët, bërrylat dhe gjunjët. 

 Pra, Eco Natural Lava Pumice ju ndihmon të ruani lëkurën e butë dhe të bukur, duke e bërë atë një mjet të domosdoshëm për këdo që kërkon një përvojë të ngjashme me spa dhe komoditet. 

Merrni këtë mjet sot dhe përjetoni një eksfolim rinovues!

Shiko edhe