So Eco Scalp Massaging Brush

Lekë 800.00
Title:  
Prezantimi i furçës për masazhimin e kokës So Eco – një mjet kompakt dhe i fuqishëm i krijuar për të ofruar një masazh rinovues të kokës duke promovuar qëndrueshmërinë.

-

Prezantimi i furçës për masazhimin e kokës So Eco – një mjet kompakt dhe i fuqishëm i krijuar për të ofruar një masazh rinovues të kokës duke promovuar qëndrueshmërinë. 

E bërë nga një përzierje unike e kashtës së grurit, kjo furçë kombinon përfitimet e eksfolimit të kokës dhe vetëdijes mjedisore për një përvojë vërtet rigjallëzuese të kujdesit të flokëve. 

Furça masazhuese e kokës So Eco është krijuar posaçërisht për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien e skalpit tuaj. Qimet e tij të buta por gjallëruese punojnë për të stimuluar qarkullimin e gjakut, duke nxitur shpërndarjen e lëndëve ushqyese në gjëndrat e flokëve dhe duke inkurajuar rritjen e shëndetshme të flokëve. Veprimi masazhues ndihmon në lehtësimin e tensionit, redukton stresin dhe ofron një përvojë të lumtur dhe relaksuese.

Shiko edhe