So Eco Sculpting Set

Lekë 2,500.00
Title:  

Set Furcash Makeupi.

-

Prezantimi i setit So Eco Sculpting - koleksioni më i fundit i furçave për t'ju ndihmuar të arrini një pamje grimi të përsosur dhe të rregullt. Ky set përmban pesë furça të domosdoshme  që do të përmirësojnë aplikimin tuaj të grimit. 

Këto furça janë të dizajnuara me kujdes për të konturuar, theksuar, aplikuar bazën dhe për të krijuar pamje mahnitëse të syve me lehtësi dhe profesionalizëm. Ky set i punuar me kujdes kombinon materiale me cilësi të lartë, duke ofruar një përvojë luksoze si në sallon. Pavarësisht nëse jeni një entuziast i grimit apo një artist profesionist, këto furça janë bileta juaj për konturet e përsosura, tiparet e theksuara dhe pamjen magjepsëse.

Shiko edhe