So Eco Shaping Brow Scissor & Tweezer

Lekë 1,300.00
Title:  

Set për pastrimin dhe formësimin e vetullës.

-

So Eco Shaping Brow Scissor & Tweezer është seti i përsosur për kompletin tuaj për kujdesin e vetullave! Zbutni, formoni dhe përcaktoni vetullat tuaja me lehtësi pasi ky grup garanton vetulla perfekte dhe me gëzof çdo herë – me të
Seti përmban:

  • Gërshërë për formësim të vetullës                                                                                             
  • Piskatore për pastrimin e qimeve të padëshiruara

Shiko edhe