So Eco Tweezer Set Duo

So Eco Tweezer Set Duo

Lekë 900.00
Title:  

Set me 2 piskatore.

-

Piskatore tepër praktike për pastrimin e qimeve të padëshirura në vetulla dhe fytyrë, por gjithashtu edhe në pjesë të tjera të trupit , ku ju e ndjeni të nevojshme.

Shiko edhe